Menu sluit
Menu sluit

Wat we doen

Van Speelschool tot BSO, van kinderopvang tot basisschool. Op onze kindercampus verzorgen we opvang, onderwijs en naschoolse activiteiten. Zo zorgen we voor een doorgaande lijn voor ieder kind.

Basis­onderwijs

Op onze kindercampus gaan we voor goed onderwijs! Rekenen en taal zijn hiervoor de onmisbare basis. Met lessen over wetenschap, techniek en duurzaamheid stomen we kinderen klaar voor de toekomst. Onze klassen zijn klein en dus krijgt ieder kind veel aandacht. We hechten belang aan een veilige en stimulerende sfeer en ouderbetrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Speelschool

Stap voor stap en spelenderwijs leren peuters bij onze Speelschool. We besteden hier veel aandacht aan taal, rekenen en zelfredzaamheid. Met de Vreedzame school leren we peuters fijn samen te spelen. We werken met aansprekende thema’s die ook in de kleutergroepen centraal staan. Zo zorgen we voor een makkelijke overgang naar de basisschool.

Kinderdag­verblijf

Op een kleinschalige locatie met twee mooie en lichte ruimtes bieden we een omgeving die vertrouwd en fijn voelt. Baby’s en peuters voelen zich geborgen en ontdekken de wereld spelenderwijs. We kijken naar de talenten en interesses van ieder kind en spelen daarop in. Diverse speelhoeken, spelmaterialen en thema-activiteiten zorgen voor afwisseling en avontuur.

Buiten­schoolse opvang

Vrij spelen of kiezen voor een leuke activiteit? Bij onze BSO beginnen we de middag met een gezamenlijk eet- en drinkmoment. Daarna kunnen de kinderen vrij spelen, lekker verdwijnen in een boek of meedoen aan een workshop. Ons activiteitenaanbod is heel gevarieerd en biedt kinderen de kans om hun talenten nog verder te ontwikkelen, ook na schooltijd.