Menu sluit
Menu sluit

Talentontwikkeling

Op Kindercampus Molenpark vinden we het belangrijk dat kinderen hun talent kunnen ontwikkelen. Dit doen we natuurlijk met een sterke basis in goede taal- en rekenlessen, maar er is ook veel aandacht voor andere vakgebieden.

De natuurtalenten van onze school kunnen lekker aan de slag op het prachtige groene schoolplein (u vindt hier het filmpje van de opening). Insecten zoeken, moddertaartjes bakken of in de moestuin werken zijn favoriete bezigheden!

Kinderen kunnen hun creatieve talenten verder ontwikkelen tijdens 'Talent Centraal'. Iedere woensdagmiddag staan de lessen in het teken van theater, beeldende vorming, techniek en muziek. Maar ook in naschoolse activiteiten kunnen zij kiezen voor creatief.

Ook besteden we veel aandacht aan sport en beweging. Tijdens schooltijd hebben alle kinderen 2x per week gym. De kleuters in onze eigen speelzaal en groep 3-8 in de grote gymzaal aan de Maetsuykerstraat. Ook is er 1x per week peutergym voor de kinderen van het KDV en de speelschool. En groep 4 gaat iedere maandag met de klas schoolzwemmen!

In de naschoolse activiteiten wordt er natuurlijk ook lekker bewogen! Van yoga tot theater, van kunst tot boksen en van schaakles tot Panna.